Willie is de partner voor creatieve vacaturemarketing. Of je nu HR-professional, recruiter of ondernemer bent, Willie Werkt biedt een handige en effectieve oplossing om nieuw talent aan te trekken.

Willie Werkt voor werkgevers
Willie Werkt vacaturemarketing

Geef je vacatures een Boost met Willie

Jouw vacatures worden onder de juiste doelgroep gepromoot op social media. Willie boost, jij bepaalt welke kandidaten je uitnodigt. Sollicitaties komen direct in jouw mailbox!

Voordelen Willie Werkt

 Werken-bij-pagina
Ontvang open sollicitaties
Vind nieuw talent
Willie boost, jij selecteert
Verbeterde SEO

Willie’s whitepaper

Wil jij de zoektocht naar nieuwe collega’s een boost geven? Laat Willie dan jouw geheime wapen zijn! Download onze whitepaper en ontdek Willie Werkt.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe werkt vacatures boosten?

Voorstel & concept

Eerst ontvang je een persoonlijk voorstel dat past bij jouw bedrijf en vacatures. Vervolgens gaat Willie aan de slag met jouw werken-bij-pagina, het toevoegen van de vacature(s) en een concept voor de campagne. Hierbij wordt er gekeken naar de doelgroep die je wilt bereiken en welke social media kanalen hiervoor het meest geschikt zijn.

Start campagne

Na akkoord gaat de campagne online! Sollicitaties komen direct bij jou binnen op de mail. Gedurende de campagne wordt deze gemonitord en geoptimaliseerd waar nodig. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht en de kans op sollicitaties wordt vergroot.

Resultaten

Na afloop van de campagne ontvang je een factsheet met de belangrijkste statistieken zoals het bereik en aantal klikken. Mede aan de hand van deze gegevens kun je zien hoe succesvol de campagne is geweest. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de boost voordelig te verlengen, zodat de vacature nog langer onder de aandacht blijft.

Vacatureboost

 Campagne op social media

 Doelgroep targeting

Sollicitaties direct in jouw mailbox

 Vacature post op Willie’s socials

 Vacature 60 dagen op Willie’s website

 Google for Jobs

 Resultatenoverzicht campagne

Voordelig verlengen na afloop

Support via WhatsApp & e-mail

 Geen commissie

Extra opties:

Custom Willie

Afgestemd op jouw logo

Vacaturetekst

Afgestemd op jouw bedrijf

Custom Willie

Extra opvallen tussen andere werkgevers en vacatures? Ga voor een eigen gepersonaliseerde Willie! Geef je wensen door en onze illustrator maakt jouw custom Willie.

Eigen logo & huisstijlkleuren
Bedrijfskleding
Accessoires zoals pet of helm

×