Contact ›
Tumill-Tech

Vacatures

Over

Tumill-Tech B.V. is al ruim 30 jaar actief in de toelevering van diverse machineonderdelen van allerlei materiaalsoorten. Zij zijn begonnen met twee machines en door de jaren heen is dit uitgegroeid tot een groot machinepark. Tumill-Tech bewerkt onder andere onderdelen voor de petrochemische industrie, voedingsindustrie, off-shore, machinebouw en scheepsbouw.

Technieken:

  • Draai- en freeswerk
  • Waterstraalsnijwerk
  • Precisie constructiewerk
  • Reparatie
  • Machinebouw

Waarom werken bij Tumill-Tech?

Jarenlange expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse sectoren, van petrochemie tot scheepsbouw, biedt Tumill-Tech een rijke leeromgeving waar je kunt profiteren van decennia aan vakkennis.

Modern machinepark

Onze uitgebreide en moderne faciliteiten bieden je de kans om met de nieuwste technologieën te werken, van draai- en freesmachines tot waterstraalsnijders.

Carrièregroei en opleiding

Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Tumill-Tech krijg je volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Uitdagende projecten

Dankzij onze brede klantenkring in verschillende industrieën wordt je werk nooit saai. Je werkt aan veelzijdige en technisch complexe projecten, wat zorgt voor een constante uitdaging.

Bericht sturen:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vragen over de vacature(s)? Neem contact op met Niels van de Gruiter!
0118 - 635 940
E-mail sturen