Contact ›
Interborg Keukens

Vacatures

Middelburg / Heinkenszand
Middelburg / Heinkenszand
Vervuld

Over

Interborg Keukens staat voor aandacht, oprecht advies, de innerlijke drang naar perfectie en de wil om echte kwaliteit te leveren. Wij maken keukens en kasten graag op maat en compleet naar wens. Interborg Keukens begon ooit als meubelmaker, maar is inmiddels gegroeid tot een keukenspecialist met twee showrooms in Zeeland (Middelburg en Heinkenszand).

“Een combinatie van service, kwaliteit en een scherpe eerlijke prijs is volgens ons het beste pakket wat we u kunnen bieden.”

Waarom werken bij Interborg Keukens?

Werkplezier en creativiteit

Bij Interborg Keukens zijn we er niet alleen op uit om prachtige keukens te verkopen, maar ook om een stimulerende en creatieve werkomgeving te bieden. Hier krijg je de ruimte om je artistieke inzicht en vaardigheden optimaal te benutten.

Vrije zon- en feestdagen

Bij Interborg Keukens begrijpen we dat tijd met familie en vrienden onbetaalbaar is. Daarom zijn bij ons alle zondagen en bijna alle feestdagen vrij. Zo kun je werk en privé op een harmonieuze manier combineren.

Balans werk en privé

We begrijpen dat een goede werk-privébalans essentieel is voor een langdurige en succesvolle carrière. Daarom zorgen we voor flexibele werktijden en bieden we een royaal aantal vrije dagen aan, zodat je je werk goed kunt combineren met je persoonlijke leven.

Een team als familie

Ons team bij Interborg Keukens is meer dan alleen een groep collega's; het is een familie. De onderlinge banden zijn sterk, en dat merk je in de dagelijkse samenwerking. Iedereen helpt elkaar, waardoor je elke dag met een glimlach naar je werk gaat.

Vragen over de vacature(s)? Neem contact op met Edwin Borg!
0118 – 650004
E-mail sturen

Bericht sturen:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*