Contact ›
Eeterij Juno

Vacatures

Over

Eeterij Juno, een trots familiebedrijf, biedt een gezellige totaalbeleving aan de jachthaven van Wemeldinge. We serveren verse, wilde vis, lokaal gevangen zeevruchten en mals Black Angus rundvlees. Onze passie voor kwalitatieve, eerlijke producten en unieke wijnen zorgt voor een onvergetelijke culinaire beleving in een ontspannen en sfeervolle omgeving.

In de zomer hebben we een groot relax terras waar drinken, eten en lekkere borrelhapjes geserveerd worden.

Waarom werken bij Eeterij Juno?

Passie voor gastvrijheid

Bij Eeterij Juno draait alles om de ultieme gastbeleving. Als je hart sneller gaat kloppen van het idee om mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen, ben je bij ons op de juiste plek. Onze focus ligt op hoogwaardige service en kwaliteit, van het voorgerecht tot het laatste kopje koffie.

Top werkvibe

We begrijpen dat goed werk voortkomt uit een prettige werkomgeving. Daarom bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een goed salaris en een gezellig team. Je wordt bij ons niet zomaar een werknemer, maar een gewaardeerd lid van de Eeterij Juno-familie.

Kansen voor ontwikkeling

Of je nu een doorgewinterde horecaprofessional bent of net begint, bij Eeterij Juno krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met diverse rollen en verantwoordelijkheden in ons team is er altijd een mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en bestaande te verbeteren.

Work-life balance

We weten dat het leven uit meer bestaat dan alleen werk. Daarom streven we naar een balans die past bij jouw levensfase en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of een tijdelijke vakantiebaan, wij bieden flexibiliteit zodat je werk en privé optimaal op elkaar kunt afstemmen.

Vragen over de vacature(s)? Neem contact op met Mandy Bezuijen!
0113 - 621 048
E-mail sturen

Bericht sturen:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*