Selecteer een pagina

vRAAG en antwoord.

Willie helpt werkzoekende of personen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Hoe werkt het?

Eindeloos solliciteren op tientallen vacatures is voorbij, wij zorgen voor een passende match. Stuur je CV in op deze pagina en één van onze experts gaat op zoek naar een match die aansluit bij wie jij bent, wat je wilt en kunt. Simpel dus! Wij zorgen dat één van onze experts contact met jou opneemt als er een match is of er nog vragen zijn.

Onderhandelen
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met bijvoorbeeld meer salaris? Dan ben je bij Willie Werkt aan het juiste adres. Willie Werkt is jouw werkmakelaar die kijkt naar jouw voorkeuren en zoekt naar een passende werkgever. Ook onderhandelen onze professionals namens jou over bijvoorbeeld meer loon of datgene waar jij naar op zoek bent. Discreet, gratis en simpel, je hoeft alleen je CV te uploaden!

Hoe maak ik mijn CV?

Bij Willie Werkt kun je online je CV maken. Ook handig via de telefoon. Zo hoef je niet te stoeien met een sjabloon en ook geen licentie te kopen voor een tekstverwerker. Na het invullen ontvang je je CV als PDF-bestand op de e-mail en gaan onze experts op zoek naar een passende uitdaging!

Klik hier om te beginnen.

Wie is Willie?

Willie is in het leven geroepen, omdat wij beseffen hoe belangrijk het is om het naar je zin te hebben op je werk. Willie Werkt is een initiatief waar je gratis gebruik van kan maken. Ons doel is om een juiste match te maken tussen kandidaten en werkgevers. Jij verdient meer! Willie is er voor iedereen. Weet je dat je contract niet verlengd zal worden? Heb je een vaste job en ben je niet tevreden met je huidige salaris? Upload dan vandaag nog jouw CV.

Welke vacatures zijn er allemaal beschikbaar?

De vacatures op williewerkt.nl en onze social media kanalen zijn slechts een greep uit de beschikbare functies. Staat er geen relevante vacature tussen? Stuur alsnog jouw CV in, onze professionals gaan opzoek naar een match die aansluit bij wie jij bent, wat jij wilt en jij kunt.

In welke branches zijn wij actief?

Willie Werkt is actief in allerlei branches zoals de techniek, horeca en bouw. Ook als je niet de juiste papieren hebt. Jouw nieuwe werkgever leidt je in sommige gevallen hiervoor op. Bij ons is denkniveau minstens zo belangrijk als werkniveau.

Zoek je personeel?

Ben jij opzoek naar jouw eigen Willie? Laat het ons weten! Wij begrijpen hoe belangrijk goede werknemers zijn voor de groei van jouw bedrijf. De mogelijkheden:

  • Willie Werkt werft CV’s en de werkgever zorgt zelf voor de sollicitatiegesprekken. Ideaal voor bedrijven die beschikken over een HR afdeling. Deze vorm bieden we aan voor werkgevers in heel Nederland en Belgie.
  • Willie Werkt werft CV’s en onze samenwerkingspartner verzorgd de selectie. Ideaal voor (kleine) bedrijven die niet beschikken over een HR afdeling en/of hier geen tijd voor hebben. Deze vorm bieden we aan voor werkgevers in Zeeland, Noord-Brabant en Rotterdam.

Klik hier om meer informatie voor werkgevers te bekijken. 

Hoe gaan wij met persoonsgegevens om?

Willie Werkt bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor gegevens worden verzameld. Willie Werkt werkt samen met een professional in personeelsdiensten. Deze partij gaat vertrouwelijk met jouw gegevens om. Wil je dat jouw CV verwijderd wordt? Geen probleem, jij hebt de regie. Neem gerust contact met ons op.

Bekijk hier onze privacy- en cookieverklaring.

LET
YOUR CV
WORK

Over ons

Ons doel is om jou, net als Willie, aan het werk te krijgen! Willie is er voor iedereen.