Selecteer een pagina

voor werkgevers

Willie werft, wij helpen werkgevers in heel Nederland aan de juiste Willie.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR JOUW EIGEN WILLIE?

Laat het ons weten! Wij begrijpen hoe belangrijk goede werknemers zijn voor de groei van jouw bedrijf. De mogelijkheden:

  • Willie Werkt werft CV’s en de werkgever zorgt zelf voor de sollicitatiegesprekken. Ideaal voor bedrijven die beschikken over een HR afdeling. Deze vorm bieden we aan voor werkgevers in heel Nederland en Belgie.
  • Willie Werkt werft CV’s en onze samenwerkingspartner verzorgd de selectie. Ideaal voor (kleine) bedrijven die niet beschikken over een HR afdeling en/of hier geen tijd voor hebben. Deze vorm bieden we aan voor werkgevers in Zeeland, Noord-Brabant en Rotterdam.

Vacature plaatsen 

Na akkoord op ons voorstel ontvang je een concept van de vacature pagina, bekijk hier een voorbeeld. We stellen vervolgens een profiel op waarop we targeten via social media. Daarnaast zullen de vacatures op alle social media kanalen van Willie geplaatst worden.

Wat kost het 

Aan beide opties hangt een ander kostenplaatje. In beide gevallen wordt er een eenmalige fee gevraagd die volledig wordt ingezet op alle kanalen voor het werven van kandidaten. Daarnaast wordt er een procentuele fee gerekend bij een succesvolle plaatsing.

Experts in personeelsdiensten

Willie Werkt werkt samen met experts in uitzenden, detacheren, verlonen en werving & selectie. Zij bedienen vanuit diverse kantoren in Zuid-West Nederland honderden opdrachtgevers. De perfecte collega’s van Willie!

GET

YOUR

WILLIE

Willie werft

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor het werven van personeel.

contact

Mail algemeen: info@williewerkt.nl
Mail vacatures: vacatures@williewerkt.nl

Over ons ›

Privacy en cookies ›

 

Samenwerken?

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.

  • Sleep bestanden hierheen of
× WhatsApp