Over Willie

Veelgestelde vragen Willie Werkt
Wat is Willie Werkt?

Willie Werkt is een platform dat werkzoekenden en werkgevers verbindt. Sollicitaties komen direct bij het bedrijf terecht. Je kunt Willie zien als een werkmakelaar: hij brengt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent bij elkaar. Willie promoot vacatures met slimme targeting om zo de perfecte match te vinden. Naast het plaatsen van je vacatures op gerenommeerde vacaturebanken, biedt Willie Werkt extra exposure, zodat je nog meer potentiële kandidaten kunt bereiken. Laat Willie onderdeel zijn van jouw wervingsstrategie!

Wie is Willie?

Maak kennis met Willie, de kleurrijke en sympathieke mascotte van Willie Werkt. Hij staat voor alles waar we bij Willie Werkt voor staan: diversiteit, creativiteit en plezier. Met zijn verschillende looks en outfits weet Willie zich moeiteloos aan te passen aan elke omgeving en situatie. Zo kun je hem tegenkomen als lasser, verpleegkundige of in één van zijn vele andere rollen. De bedenkers van Willie hebben ruim 10 jaar geleden een Reclamebureau opgericht. Hierdoor heeft Willie o.a. kennis van marketing en vormgeving. De perfecte ingrediënten voor creatieve vacaturemarketing.

In welke branches is Willie Werkt actief?

Willie Werkt is actief in alle branches en is niet gebonden aan één specifieke sector. Dit betekent dat er vacatures beschikbaar zijn in verschillende branches, afhankelijk van de bedrijven die zich bij ons aanmelden. Onze Vacature-pagina biedt een volledig overzicht van openstaande vacatures.

Hoe gaat Willie om met mijn gegevens?

Willie Werkt neemt de privacy en bescherming van jouw gegevens serieus. We verzamelen alleen de gegevens die nodig zijn om je sollicitatie te verwerken. Op het moment dat je solliciteert, komt de sollicitatie direct bij jouw potentiële nieuwe werkgever terecht.

Lees er meer over in Willie’s privacyverklaring.

Zitten er kosten aan verbonden?

Voor sollicitanten zijn er geen kosten verbonden aan Willie Werkt. Willie promoot vacatures namens bedrijven en brengt werkgevers en sollicitanten samen.

Klik hier om te lezen hoe het voor werkgevers werkt.

Hoe voeg ik een vacature toe?

Heb je vacatures en ben je op zoek naar nieuw talent en meer exposure? Laat Willie Werkt jouw vacatures een boost geven! Willie Werkt brengt jouw vacatures effectief onder de aandacht met doeltreffende campagnes. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.

Hoe werkt solliciteren?

Werk gevonden via Willie?

Gefeliciteerd! Dat moet gevierd worden, met taart!

Solliciteer via Willie Werkt
Scoor de baan
Claim je gratis taart

Willie Taart
×