Over Willie.

Veelgestelde vragen Willie Werkt

Meet Willie!

Maak kennis met Willie, de kleurrijke en sympathieke mascotte van Willie Werkt. Dit unieke platform is ontworpen om werkzoekenden en werkgevers op efficiënte wijze met elkaar te verbinden. Willie fungeert als een soort werkmakelaar: hij brengt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent bij elkaar. Zijn doel? Het promoten van vacatures om zo de perfecte match tussen kandidaat en werkgever te vinden.

Wat Willie zo bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Met zijn verschillende looks en outfits weet Willie zich moeiteloos aan te passen aan elke omgeving en situatie. Zo kun je hem tegenkomen als lasser, verpleegkundige of in één van zijn vele andere rollen. Dit maakt het platform des te meer veelzijdig en inclusief.

Willie portret

Waarom solliciteren via Willie Werkt?

Eenvoudig solliciteren

Laat simpelweg je naam en contactgegevens achter; Willie Werkt regelt de rest. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: je voorbereiden op je nieuwe baan.

Geen tussenpartij

Kom rechtstreeks in contact met je mogelijke nieuwe werkgever, zonder bemiddelaars. Dit maakt het sollicitatieproces sneller en transparanter.

Voor iedereen

Willie belichaamt waar we voor staan: diversiteit, creativiteit en plezier in je werk. Iedereen is welkom om via ons platform de perfecte baan te vinden.

Alle branches

Of je nu een baan zoekt in de zorg, techniek of retail, Willie Werkt heeft voor ieder wat wils. Ons brede aanbod zorgt ervoor dat je altijd iets vindt dat bij je past.

Willie portret

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Stuur een bericht via het contactformulier of een stuur een e-mail naar hallo@williewerkt.nl.

Privacy & cookies

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*