Selecteer een pagina

over ons.

Willie Werkt is jouw gratis werkmakelaar. Het begin van een nieuwe uitdaging!

Willie is onze mascotte

Willie is in het leven geroepen, omdat wij beseffen hoe belangrijk het is om het naar je zin te hebben op je werk. Willie Werkt is een initiatief waar je gratis gebruik van kan maken. Ons doel is om een juiste match te maken tussen kandidaten en werkgevers. Jij verdient meer! Willie is er voor iedereen. Weet je dat je contract niet verlengd zal worden? Heb je een vaste job en ben je niet tevreden met je huidige salaris? Upload dan vandaag nog jouw CV

Ben jij op zoek naar jouw eigen willie?

Laat het ons weten! Wij begrijpen hoe belangrijk goede werknemers zijn voor de groei van jouw bedrijf. Bekijk hier de mogelijkheden.

Eindeloos solliciteren op tientallen vacatures is voorbij

Wij zorgen voor een passende match. Wij werken nauw samen met professional in personeelsdiensten. Jouw belangen staan centraal! Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf online inschrijven via onze website. Wij zorgen dat één van onze experts contact met jou opneemt als er een match is. Simpel dus.

wij begrijpen talent

Willie Werkt is geen standaard vacaturebank. Wij begrijpen talent, weten dat je werk een belangrijk onderdeel is van je leven en zien hoe belangrijk goede werknemers zijn voor de groei van organisaties. Willie Werkt is hét online platform om te gaan werken of aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Discreet, gratis en simpel.

LET

YOUR CV

Work

inschrijven

Upload jouw CV vandaag nog!