Selecteer een pagina

NIEUW JAAR, NIEUWE KANSEN: ZO MAAK JE ER WERK VAN

Alle artikelen van Willie’s blog ›

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

Ook op het gebied van werk. Maak werk van je droom achternagaan! Veel mensen zijn (stiekem) niet blij met hun huidige baan en toe aan een nieuwe uitdaging. Je verdient beter, misschien niet direct in salaris, maar ook in werkplezier.

Onderstaand 4 tips van WillieWerkt hoe je er werk van kan maken in 2020:

1. Ontdek wat je écht wilt: Ga bij jezelf na of de huidige branche waarin je werkt de branche is waarin je jezelf nog jaren ziet werken. Misschien heb je altijd al gedroomd om je kantoorbaan op te zeggen en aan de slag te gaan in de techniek als monteur. Ook kan het zijn dat je zit vastgeroest en jezelf niet verder kunt ontwikkelen. Dan is het slim om je hieruit uit te breken.
2. Werk je CV bij: Werk je CV bij zodat deze helemaal up-to-date is. Wil je werken in een andere branche? Ga dan na of je misschien relevante vaardigheden hebt die op je CV niet mogen ontbreken. Gebruik gratis de CV generator van Willie Werkt als je niet met een sjabloon wilt gaan stoeien.
3. Check je social media: Kijk door de bril van een potentiële werkgever, hoe presenteer jij jezelf op social media? Verwijder ongepaste foto’s of scherm deze af voor onbekenden in de privacy instellingen. Wanneer een potentiële werkgever gaat Googlen op jouw naam, wil je niet dat afschrikt. Houd je Facebook en Instagram zo veel mogelijk afgeschermt, maak desnoods een zakelijk profiel aan op LinkedIn, hierop kan je jezelf ook presenteren.
4. Upload online je CV: Upload je CV bij websites zoals Willie Werkt, deze websites kunnen je helpen bij het vinden van de droombaan. Bij veel websites kun je aangeven waar je precies naar op zoek bent.

GET

YOUR

Work

Willie’s Blog

Willie wilt graag zijn kennis met jou delen. Hij helpt je op weg om indruk te maken met bijvoorbeeld een goed curriculum vitae.

× WhatsApp