Selecteer een pagina

Willie ziet het steeds meer om zich heen.

Mensen met een vaste baan, maar die eigenlijk door alle zekerheden zichzelf te kort doen. Ze willen misschien stiekem meer salaris, een telefoon van de zaak of een mooie auto van de zaak. Doordat deze mensen een vaste aanstelling hebben, durven ze niet zomaar een grote stap te nemen en bijvoorbeeld te solliciteren bij een ander bedrijf. Want stel, de huidige werkgever komt erachter of je krijgt geen vast contract.

Dit is natuurlijk erg, want mensen krijgen hierdoor misschien meer stress. Daarnaast wordt het misschien een blok aan hun been. Willie zet zich daarom ook in voor deze groep mensen. De mensen met een vaste baan die eigenlijk iets anders of meer willen en zo snel mogelijk zekerheid willen hebben of zicht op een vaste aanstelling. Het bedrijf waarmee Willie samenwerkt, bemiddeld hier ook discreet in. Wacht dus niet langer, stuur vandaag nog je CV in en geef aan wat je in een nieuwe baan graag wilt terugzien.

5 argumenten OM OVER TE STAPPEN:

1. Minder uren willen werken en bijvoorbeeld een vaste dag vrij voor de kinderen.
2. Meer loon om meer te besteden te hebben.
3. Vastzitten in de huidige functie en willen doorgroeien.
4. Betere secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto of telefoon van de zaak.
5. Een totaal nieuwe uitdaging bij een ander bedrijf of in een andere branche.

GET

YOUR

Work

Willie’s Blog

Willie wilt graag zijn kennis met jou delen. Hij helpt je op weg om indruk te maken met bijvoorbeeld een goed curriculum vitae.